Proizvodi

 

Termoskupljajuća folija


Termoskupljajuća folija (TSF) svoj naziv je dobila po tome što se prilikom izlaganja folije temperaturi u termo tunelu ona skuplja i do 30% i time obavija proizvod koji se pakuje.


Opširnije
 

Stretch Hood


Stretch hood je posebna vrsta folije koja služi za pakovanje paletiranih proizvoda kao npr.: kreč, cement, opekarski proizvodi, bijela tehnika i mnogo drugih.


Opširnije
 

Građevinska folija


Za primjenu u građevinarstvu, najčešće se koristi jednoslojni PE film proziran ili obojen.


Opširnije
 

Agro folija


Upotreba folija u poljoprivredi raste iz godine u godinu, te tako olakšava rad poljoprivredniku koji upotrebom iste kontroliše faktore spoljne sredine.


Opširnije
 

Folija za kaširanje


Folija za kaširanje je koekstrudirani PE film koji se lijepi na druge vrste folija i tako se koristi kao fleksibilna ambalaža.


Opširnije
 

Termoskupljajuća hauba


Termoskupljajuće haube koriste se za automatsko pakovanje paletiziranih proizvoda. Omogućuje stabilnost palete kod skladištenja i transporta.


Opširnije
 

LLDPE stretch folija


Osnovne karakteristike streč folije su veliko istezanje, visoka otpornost na oštećenja i ekonomska isplativost.


Opširnije
 

LDPE/HDPE vrećice


Polietilenske vrećice za nošenje upotrebljavaju se u svim područjima široke potrošnje, kako u domaćinstvu tako i u svim trgovinskim i uslužnim djelatnostima.


Opširnije
 

LDPE vreće


LDPE vreće se koriste za pakovanje industrijskih proizvoda, poljoprivrednih proizvoda, građevinskog materijala, odlaganje smeća i u mnogo drugim slučajevima.


Opširnije